De hond werd aan de paal vastgebonden en achtergelaten door zijn eigenaar

De hond werd aan de paal vastgebonden en achtergelaten door zijn eigenaar

Een betreurenswaardig viraal verhaal heeft momenteel een vrolijke afronding: Baby Girl, de hond die aan een brandkraan was vastgemaakt nadat haar eigenaar haar niet aankon, heeft nu een ander huis gevonden.

Baby Girl, een gebruinde hond van gemengd ras, werd onlangs verlaten in Green Bay, Wisconsin (Verenigde Staten).

Volgens WFRV Local 5 (lokale nieuwszender) bleef ze achter met een briefje waaruit bleek dat de eigenaren zich nooit meer op de hond konden concentreren, naast een rugzak vol met snoepjes, speelgoed en eten van de hond.

De verlaten van de hond verbijsterde individuen. "Ik kan niet helemaal accepteren dat iemand dit kan doen", zei buurtvrouw Kyle Rose Engelhardt, die de foto op Facebook deelde.

Baby Girl (zoals de hond heet) werd meegenomen naar de Wisconsin Humane Society, die onthulde dat ze "het perfect deed" ondanks dat ze logischerwijs erg ontdaan was. Hoewel velen geschokt waren door de eigenaren van de hond omdat ze haar in de steek hadden gelaten, was de Humane Society bedachtzamer en zei dat het duidelijk was dat de hond gekoesterd werd en dat de eigenaren eigenlijk niet echt meer van haar konden genieten. Maar dat is natuurlijk uit beleefdheid, omdat het simpelweg erg wreed is om je hond zo achter te laten.

De hond werd aan de paal vastgebonden en achtergelaten door zijn eigenaar

"Het is precies duidelijk hoeveel je van haar hield en we kunnen zien dat je alles hebt gegeven terwijl je worstelde met je eigen onverwachte problemen en moeilijkheden van het leven," schreven ze, richting de eigenaar.

De eigenaar, die mysterieus is gebleven, zei later dat haar keuze om Baby Girl in de steek te laten het moeilijkste was wat ze ooit moest doen.

De dame was berooid en onderging chemotherapie, en kon de hond niet echt ruimte geven terwijl ze in de stad woonde. "Het was verschrikkelijk. Het was het moeilijkste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan, maar ik besefte dat het goed zou komen met haar. Iemand zou haar te pakken krijgen en ze zou worden beschermd”, vertelde ze aan WBAY.

'Ik vertrouw erop dat ze een geweldige familie opspoort. Ze verdient het. Vergeef me gewoon en geef de voorkeur aan Baby Girl. Zorg ervoor dat ze in orde is.' Gelukkig zijn haar verzoeken nu beantwoord: Baby Girl heeft gedacht dat ze een nieuw thuis is.

Op 10 mei meldde de Wisconsin Humane Society dat Baby Girl zou worden klaargemaakt voor adoptie.

De hond werd aan de paal vastgebonden en achtergelaten door zijn eigenaar

Ze zeiden dat de hond diabetes bij had en dat haar nieuwe eigenaar met haar welzijn zorgvuldig zou moeten omgaan.

Toch duurde het niet lang voordat verschillende individuen enthousiast om het omhelzen van Baby Girl vroegen. Ook verklaarden ze op 12 mei dat de hond "een nieuw thuis heeft gevonden".

"Ik ben u zeer verplicht, dank u, dank u!" ze schreven. Het is voortdurend betreurenswaardig wanneer iemand zijn hond moet overgeven, en het is over het algemeen moeilijk om een hond op deze manier verlaten te zien.

Hoe dan ook, uiteindelijk is alles overal goed gekomen en heeft Baby Girl momenteel een zorgzaam nieuw huis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties