Na 536 dagen vermist te zijn springt de kat in de armen van haar baasje

Na 536 dagen vermist te zijn springt de kat in de armen van haar baasje

De kat was een timide hond toen Mindy Criner en haar man Luke hem kochten van het Regionale Dierenasiel van het schiereiland in Virginia. Criner had het gevoel dat hij alleen een gezin nodig had om zijn zelfvertrouwen naar voren te brengen, dus ging hij aan de kant zitten terwijl de andere kittens speelden.

Criner vertelde The Dodo: "Je kon aan zijn ogen zien dat hij gewoon genegenheid nodig had."

Na 536 dagen vermist te zijn springt de kat in de armen van haar baasje

Het kostte wat moeite, maar de kat voelde zich al snel op zijn gemak in zijn nieuwe huis en was gecharmeerd van elk lid van zijn nieuwe gezin. Toen zijn ouders een kind kregen, was hij een keer dol op hem, en hij twijfelde er nooit aan dat het paar de juiste beslissing had genomen door die verlegen kleine kat te adopteren.

Cat zoals de kat genoemd wordt groeide in vertrouwen nadat hij bij zijn gezin was gekomen, en hij genoot ervan om door zijn tuin te dwalen en wat te verkennen. Criner probeerde Cat op een dag naar binnen te roepen na nog een verkenningsronde, maar hij was er niet.

Na 536 dagen vermist te zijn springt de kat in de armen van haar baasje

Criner was zo radeloos dat ze onmiddellijk contact opnam met de vrouw die een Facebook-pagina Gezocht & Gevonden dieren beheert om haar om hulp te vragen bij het verspreiden van het nieuws, en zij en haar man deden er alles aan om Cat te vinden en terug te brengen. Naar huis. Ze plaatsten een kattenbak en eten buiten in de hoop hem met bekende geuren naar huis te lokken.

Ze bouwden kleine woonstations in het gebied en lieten vrienden ze controleren wanneer ze de kans kregen.

Ze hebben een hele reeks posters opgehangen. Ze dwaalden elke nacht door het gebied, zijn naam schreeuwend, maar uiteindelijk gaven ze de hoop op.

"Weken gingen voorbij in een jaar, toen een beetje meer, en elke dag werd die breuk in mijn gewonde hart een beetje groter", legde Criner uit.

Criner ontving het telefoontje dat ze nooit had verwacht 536 dagen nadat Cat vermist was. Iemand had hem opgespoord.

Na 536 dagen vermist te zijn springt de kat in de armen van haar baasje

Criner verklaarde: "Ik voelde dat dat een vergissing moest zijn." “Een bericht van de dierenbescherming gaf me de opdracht contact op te nemen met de Regionale Dierenopvang van het schiereiland om hem te lokaliseren. Ik reed zo snel als de wet het toestond naar het asiel en stapte door de deur terwijl ik tegen mijn tranen vocht.”

Toen Criner bij het asiel aankwam, hoorde ze dat een man Cat, die hij voor een zwerfdier aanzag, al meer dan een jaar te eten had gegeven. De man belde de dierenambulance nadat Cat was aangereden door een auto en overleefde. Dierencontrole zocht naar een microchip en ontdekte wie Cat eigenlijk was.

Criner nam onmiddellijk contact op met de man die Cat had ontdekt en reed naar zijn woning. Toen ze kwam, zat Cat op de veranda een snack te eten, en het was alsof er geen tijd was verstreken toen ze elkaar zagen.

Na 536 dagen vermist te zijn springt de kat in de armen van haar baasje

Criner legde uit: "Ik zat op de trap en liet hem naar me toe komen voor het geval hij bang was, en hij ging recht op mijn schoot zitten en spinde." “Ik begon richting de auto te gaan waar mijn man, Luke (die een extreem unieke stem heeft), aan het kletsen was met de persoon die hem te eten had gegeven, en Cat spinde luider dan ik me had kunnen voorstellen en gaf me die eerste superlange koppie. . Het is alsof hij dat kleine stukje van mijn verbrijzelde hart weer op zijn plaats duwde.”

Cat wist dat hij eindelijk naar huis zou gaan zodra hij zijn familie zag, en hij had niet gelukkiger kunnen zijn.

Na 536 dagen vermist te zijn springt de kat in de armen van haar baasje

Toen ze thuiskwamen, paste Cat er snel in, verwelkomde zijn harige broers en zussen en claimde al zijn oude verblijfplaatsen alsof hij nooit was weggegaan. Hij en zijn ouders hebben zich zo veel mogelijk genesteld en opnieuw leren kennen, en het hele gezin is dolblij dat Cat terug is waar hij thuishoort.

"Ik hoop dat ons verhaal hoop zal geven aan anderen die hun huisdier missen en dat degenen die onbewust het huisdier van iemand anders hebben opgenomen, zullen controleren of ze zijn gescand, zodat het huisdier hun gelukkige hereniging met hun familie kan hebben, en iemand anders anders kunnen we de overweldigende vreugde voelen die we voelen', zei Criner.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer