Dit is hoe Koningin Máxima vandaag haar verjaardag viert

Dit is hoe Koningin Máxima vandaag haar verjaardag viert

Koningin Máxima mag vandaag, op 17 mei, alweer 51 kaarsjes uitblazen. En omdat ze vorig jaar toen ze vijftig werd helaas geen groot feest kon geven, zijn dit jaar de plannen anders en grootser.

Royaltydeskundige Annemarie de Kunder spreekt van een uitbundiger feest dan afgelopen jaar.

Máxima werd vorig jaar vijftig, maar vanwege de coronamaatregelen was een groot feest natuurlijk niet mogelijk. ,,Vorig jaar kon ze het niet vieren, maar ze zei wel: zodra het kan gaan we het groots aanpakken”, onthult Annemarie in RTL Boulevard.

En daar zou Máxima nog steeds achter staan. ,,Ik heb begrepen dat ze het volgend weekend, het weekend na haar verjaardag, groots gaat vieren. Al haar vrienden en familie komen dan en dat is gewoon in het paleis.”

Het is niet bekend of het wordt gevierd in paleis Huis ten Bosch of paleis Noordeinde, maar volgens Annemarie is Huis ten Bosch de beste optie om het feest te geven. Ze gokt dan ook dat Máxima’s verjaardag daar wordt gevierd. ,,Daar is alles lekker afgeschermd dus daar kunnen ze zonder pottenkijkers lekker feest gaan vieren.”

Beeld: Koninklijk Huis | Bron: Ditjes & Datjes

Lees meer over:
verjaardag koningin maxima

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties