VIDEO: Tweetal gezocht die met wapens vuren tijdens roofoverval op straat

VIDEO: Tweetal gezocht die met wapens vuren tijdens roofoverval op straat

Er wordt gezocht naar twee personen die betrokken waren bij een gewapende overval op straat, gericht op elektrische fietsen. De misdaad vond plaats in april 2023 in Roosendaal.

In april van dit jaar werden twee jongeren, een 15-jarige jongen en een 16-jarig meisje, onder bedreiging beroofd van hun elektrische fietsen in Roosendaal. De daders, vermoedelijk minderjarig, toonden naar verluidt een vuurwapen tijdens de overval.

Op de avond van dinsdag 25 april omstreeks 20.30 uur hadden de slachtoffers afgesproken met vrienden op de Monseigneur Hopmansstraat. Tot hun schrik troffen ze daar ook de twee verdachten aan, waarvan één een vuurwapen liet zien.

De daders dwongen de tieners om hun elektrische fietsen, mobiele telefoons en Airpods af te staan. Toen één van de slachtoffers probeerde te vluchten, werd er een schot gelost. De daders maakten zich vervolgens uit de voeten op de e-bikes van hun slachtoffers.

Gelukkig kon de politie beelden van de verdachten veiligstellen, en ze vragen nu getuigen die de verdachten herkennen om zich te melden, eventueel anoniem.

Lees meer over:
misdaad overval

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer