Man doodgestoken op oprit van woning

Man doodgestoken op oprit van woning

Driehuis - Op de oprit van een woning aan de Wolff en Dekenlaan is maandagochtend rond 10.45 uur een slachtoffer van een steekincident aangetroffen. Reanimatie van het slachtoffer, een 24-jarige inwoner van Driehuis, mocht niet meer baten.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Daarom is de politie op zoek naar meer getuigen. De politie heeft in de omgeving van de Wolff en Dekenlaan een groot onderzoek gestart. Ook kijkt de recherche naar beschikbare camerabeelden.

In de betreffende straat zijn meerdere scholen. Op dit moment is er geen aanwijzing dat er een verband is tussen de scholen of de betreffende leerlingen enerzijds en het steekincident anderzijds. Leerlingen die mogelijk iets hebben gezien zijn in contact gebracht met Slachtofferhulp.

Alle informatie die kan helpen in het onderzoek, is welkom! Heeft u iets gezien? Beschikt u over camerabeelden? Weet u iets dat kan helpen in het vinden van de daders? De politie spreekt u graag.

Lees meer over:
steekpartij

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer