Leontine Borsato met spoed opgenomen in ziekenhuis

Leontine Borsato met spoed opgenomen in ziekenhuis

In een exclusief interview met 'Nouveau' deelt Leontine Borsato openhartig haar persoonlijke ervaringen met een ernstige gezondheidscrisis die haar emotioneel diep heeft geraakt. Ze vertelt over de operatie waarbij twee cystes bij haar werden verwijderd, die een paar jaar geleden werden ontdekt. Deze cystes hadden zich op zowel haar linker- als rechtereierstok ontwikkeld tot een zorgwekkende grootte van 10 centimeter.

Leontine onthult dat haar klachten aanvankelijk werden verward met darmproblemen en aanvankelijk werden genegeerd. "Tot de cystes zo groot werden dat één van mijn eierstokken barstte en ik zowel mijn eileiders als eierstokken moest laten verwijderen," deelt ze in het aangrijpende interview.

Ondanks de zware operatie en de hormonale veranderingen die de overgang met zich meebrengt, heeft Leontine zichzelf niet laten ontmoedigen. Ze legt uit dat ze lange tijd haar gezondheidsproblemen negeerde omdat ze niet wilde klagen en altijd sterk wilde blijven. Uiteindelijk besefte ze dat ze medische en emotionele ondersteuning nodig had en zocht ze hulp. "Afgelopen winter dacht ik eindelijk: het gaat echt niet goed met me, ik moet hier iets aan doen."

Naast haar persoonlijke strijd met gezondheidsproblemen, werpt Leontine ook een licht op de impact van zorgen rondom Marco's publieke kwesties en beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag op haar gezin. "We steunen hem als familie, maar het heeft toch een grote invloed op ons gezin," onthult ze. "En als je dan zelf in een donkere periode zit, waarin je de zon zowel letterlijk als figuurlijk niet ziet schijnen, dan wordt alles wel heel somber."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer