Dit is de nieuwe vriendin van Marco Borsato

Dit is de nieuwe vriendin van Marco Borsato

Eerder deze week kwam het naar buiten dat Marco samen met zijn zoon Senna op de motor naar Noorwegen was vertrokken. Het lijkt erop dat Marco zijn hoofd even wil leegmaken voordat straks de rechtszaak tegen hem begint wegens aanranding van een minderjarige. De zanger heeft een zware tijd achter de rug.

Yvonne Coldeweijer heeft een update gegeven over hoe het staat met de zaak tegen Marco. Ze zegt er het volgende over.

“Betreft zijn zaak; ik weet dat er wat verhoren hebben plaatsgevonden. Heb hier nog niks over gelezen in de media, maar dit kan ik hierbij bevestigen. Dit soort onderzoeken duren altijd ontzettend lang, dus de politie is hier nog steeds uitvoerig mee bezig. Het is ook niet zomaar een aangifte, maar betreft een minderjarige en aanranding door een publiek figuur, dus dat moet grondig onderzocht worden. Dat je niks hoort betekent dus niet dat er niks speelt. Ik verwacht wel dat er nieuws over zal komen binnen nu en een aantal maanden.”

Maar het grote nieuws is dat Marco voordat hij naar naar Noorwegen vertrok gespot is met een blonde vrouw waar hij arm in arm mee liep. Volgens verschillende bronnen zag het er heel liefdevol uit en was het zeker meer dan vriendschap. Heeft Marco dan toch een nieuwe vriendin aan de haak geslagen?

Reality.FBI pakte onlangs uit met het nieuws dat het gaat om ene ‘Sanne’ die een goede vriendin is van de zanger. Een vriendin die echter wel reeds getrouwd is. Of het hier om ‘de nieuwe vriendin’ van Marco Borsato gaat valt niet met zekerheid te zeggen, al durven volgers van de roddelkanalen wel opmerken dat hem dat in het verleden niet altijd tegenhield… Er doen momenteel (helaas) geen foto's de ronde van deze vrouw.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties