Muriel (13) wordt vermist, politie geeft foto vrij

Binnenland
zaterdag, 16 september 2023 om 9:30
schermafbeelding 2023 09 16 om 093034
HEGELSOM/SEVENUM – De politie doet een dringend beroep op het publiek voor hulp bij de vermissing van de 13-jarige Muriel Geuskens uit Hegelsom/Sevenum (Limburg). Het meisje werd voor het laatst waargenomen op het treinstation Hegelsom/Sevenum en is sindsdien verontrustend onvindbaar. Haar familie en de autoriteiten uiten diepgaande bezorgdheid over haar welzijn en veiligheid.
Muriel Geuskens, geboren op 27 november 2009, wordt beschreven als blank, met blond haar en opvallend twee geblondeerde/witte plukken. Ze draagt een beugel en heeft grijsblauwe ogen. Ze is ongeveer 1,67 meter groot en heeft een normaal postuur.
Ten tijde van haar vermissing droeg Muriel een groen t-shirt, een donkergroene broek en Vans-schoenen, die zwart, wit en paars van kleur zijn.
Het is mogelijk dat Muriel vanaf het treinstation Hegelsom/Sevenum in een onbekende richting is vertrokken. De exacte omstandigheden van haar verdwijning zijn nog onduidelijk, meldt de politie in zijn bericht.
De politie en de familie van Muriel doen een dringend beroep aan de mensen om te helpen bij het lokaliseren van Muriel. Als u informatie heeft over haar verblijfplaats of als u iets heeft gezien dat kan helpen bij het vinden van Muriel, wordt u verzocht onmiddellijk contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. In geval van spoed of directe zorgen over haar veiligheid, bel dan onmiddellijk 112.