Grote zorgen om Ron Brandsteder: Vermist zonder enig spoor, volledig verdwenen

Grote zorgen om Ron Brandsteder: Vermist zonder enig spoor, volledig verdwenen

Afgelopen vrijdagavond was Ron Brandsteder, de 72-jarige presentator van het programma ‘Ron wacht op de nacht’ op NPO Radio 5, onverwacht afwezig tijdens zijn eigen show. Collega-presentatrice Angela Groothuizen nam de uitzending over en deed nogal vaag over de reden van Rons afwezigheid. Het is onduidelijk waarom Ron niet aanwezig was en er is geen officiële verklaring gegeven. Wellicht dat Ron ziek was of om persoonlijke redenen afwezig moest zijn. Het is vooralsnog niet bekend wanneer hij weer te horen zal zijn op de radio. Fans van de show en van Ron wachten in spanning af op meer informatie over zijn afwezigheid.

Wat vooral zorgen opwekt is dat Ron niet bereikbaar lijkt te zijn en zijn afwezigheid niet aangekondigd heeft.

“Goedenavond allemaal, Angela Groothuizen hier, want Ron is er niet”, opende ze de uitzending. Maar wat is er dan met Ron aan de hand? Angela vertelde dat ze daar zelf ook niet helemaal zeker van was en deed nogal geheimzinnig over de afwezigheid van haar collega.

“We gaan er een beetje blind in, maar de muziek is gewoon weer heel erg mooi. We gaan ons best doen de komende twee uur, in de geest van Ron. Ik hoop dat u er klaar voor bent. Wij niet helemaal, maar we gaan ons best doen”, zei ze.

Toen een luisteraar vroeg of Ron op vakantie was, antwoordde Angela ontwijkend: “Ja, we denken van wel. We weten het eigenlijk niet. We zijn daar niet van op de hoogte gebracht, maar we zijn in elk geval lekker bezig.”

De vaagheid van Angela leidde tot bezorgde reacties van de luisteraars.

Lees het volledige artikel hier

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties