Meisje van 10 zwaar mishandeld door meerdere mannen

Meisje van 10 zwaar mishandeld door meerdere mannen

Een 10-jarig meisje is zondagmiddag ernstig mishandeld door meerdere personen op de Sportlaan in Veenendaal. Een 43-jarige man uit Veenendaal en een 18-jarige jongen worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling en zijn inmiddels aangehouden.

Het geweldsincident vond plaats rond 16.20 uur in de buurt van het zwembad aan de Sportlaan. Het meisje werd aangevallen door minstens twee daders en liep hierbij verwondingen op. Ze moest worden behandeld in het ziekenhuis.

Direct na het incident wisten omstanders de 18-jarige jongen te identificeren, waarna de politie hem kon arresteren. De 43-jarige verdachte werd later in zijn huis aangehouden. Beiden worden momenteel verhoord door de politie.

Er circuleren beelden van de mishandeling op sociale media, maar de politie roept op om deze video's niet verder te verspreiden vanwege de schadelijke impact op het meisje en haar omgeving.

Op dit moment is de reden achter de mishandeling nog onbekend. Het onderzoek naar het incident is nog gaande en de politie hoopt meer duidelijkheid te krijgen over de motieven van de daders.

Lees meer over:
politie mishandeling

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties