Plezier maken en een gezonde frisse neus halen nu ook verboden - toegangswegen naar Maarsseveense Plassen afgesloten

Plezier maken en een gezonde frisse neus halen nu ook verboden - toegangswegen naar Maarsseveense Plassen afgesloten

De gemeente Stichtse Vecht heeft de toegangswegen naar de Maarsseveense Plassen afgesloten voor auto's. Er komen te veel schaatsliefhebbers op de plas af.

De afsluiting geldt voor drie dagen, meldt RTV Utrecht. Komend weekend verwacht de gemeente nog meer drukte. "Het doel van deze maatregelen is het voorkomen van gevaarlijke situaties en een belemmering van de doorgang voor hulpdiensten", staat in een brief aan de raadsleden.

Gisteren gold er al eenrichtingsverkeer en werd een parkeerverbod ingesteld op sommige plekken. Ook schakelde de gemeente verkeersregelaars in. Desondanks ging er veel mis. Recreanten weigerden de aanwijzingen van boa's en verkeersregelaars op te volgen. Ook parkeerden veel mensen dubbel.

Lees verder bij de bron: https://nos.nl/artikel/2368347-veel-schaatsliefhebbers-op-weg-naar-meren-en-plassen-drukte-leidt-soms-tot-overlast.html

LEES OOK: Lockdown in Tsjechië waarschijnlijk opgeheven nadat het parlement weigert in te stemmen met verlenging

Beeld: Unsplash

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties