Verenigd Koninkrijk: Tien jaar gevangenisstraf voor het overtreden van coronaregels

Verenigd Koninkrijk: Tien jaar gevangenisstraf voor het overtreden van coronaregels

Buitensporige boetes en gevangenisstraf kunnen worden uitgedeeld aan iedereen die de nieuwe, strengere Britse toegangsregels overtreedt, zoals het verbergen van een verblijf in een land op de rode lijst.

Reizigers uit landen die op de rode lijst van de Britse regering staan, moeten vanaf maandag 15 februari tien dagen in hotels in quarantaine doorbrengen.

Hotelquarantaine is iets dat sinds maart vorig jaar onder meer in Australië wordt toegepast. Reizigers uit landen op de rode lijst, die momenteel iets meer dan 30 landen bevat, zullen hun quarantaine tot €1,992 zelf moeten betalen, inclusief hotels, vervoer en testen.

Gedurende deze tijd moeten twee pcr-tests worden uitgevoerd op dag twee en acht van de quarantaineperiode. Degenen die weigeren deel te nemen aan de test krijgen een boete van € 1000 bij de eerste gelegenheid en € 2000 bij de tweede gelegenheid.

Lees verder bij de bron: https://dissident.one/2021/02/09/verenigd-koninkrijk-tien-jaar-gevangenisstraf-voor-het-overtreden-van-coronaregels/

Lees ook: Prinses Mabel gooit miljoenenvilla tegen de vlakte

Beeld: Unsplash

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties