De vrouw en zoon van Rob de Nijs delen zeer verdrietig nieuws

Showbizz
maandag, 10 juni 2024 om 12:50
nijs
Het is een moeilijke tijd voor de familie De Nijs. Robbert de Nijs, zoon van de beroemde Nederlandse zanger Rob de Nijs, en zijn vrouw Sharon hebben verdrietig nieuws gedeeld met het weekblad Privé. Hun trouwe viervoeter Piet, die al enige tijd ziek is, heeft niet lang meer te leven.
Sharon vertelt dat Piet al een tijdje kampt met gezondheidsproblemen. "Waarschijnlijk heeft hij een tumor op zijn milt," legt ze uit. "De dierenarts gaf hem vorige maand nog vier weken te leven." Ondanks zijn ziekte blijft Piet echter vrolijk rondlopen. "Hij waggelt nog steeds vrolijk rond," zegt Sharon met een mengeling van verdriet en bewondering voor de veerkracht van hun hond.
Hoewel de prognose somber is, probeert de familie het beste te maken van de tijd die ze nog met Piet hebben. "Met zijn prednisonkuur is hij voorlopig okee. Hij eet goed en slaapt prima. We verwennen hem met lekkere snacks en wandelingen," vertelt Sharon. Voor de familie De Nijs is elke extra dag met Piet een geschenk. "Elke dag die we extra krijgen, is een cadeautje," zegt Sharon.
Het aanstaande afscheid valt de familie zwaar. Mensen die ooit een hond hebben gehad, begrijpen maar al te goed hoe moeilijk dit kan zijn. De band tussen mens en dier is vaak heel sterk, en het verlies van een huisdier kan diepe emoties teweegbrengen. Voor Robbert en Sharon is Piet niet zomaar een hond, maar een volwaardig lid van hun gezin.