Tragisch nieuws Rachel Hazes: "Overleden"

Showbizz
zondag, 09 juni 2024 om 19:56
rachel
Zondag deelde Rachel Hazes het droevige nieuws dat haar vader onverwachts is overleden op 77-jarige leeftijd. De bekende Nederlandse persoonlijkheid deelde haar verdriet en herinneringen in een emotionele post op Instagram.
In haar bericht schrijft de 54-jarige Hazes over het goede contact dat ze met haar vader had. "Het is gek, pap. We spreken elkaar bijna elke dag en hebben vaak de grootste lol. En dan ineens, een dag later, krijg ik het bericht dat het heel slecht met je gaat," begint ze. "Binnen enkele uren ben je toch heel onverwachts overleden. Hoe onwerkelijk is het om nu ook jou te moeten missen."
Rachel Hazes uitte haar dankbaarheid voor de "mooie, oprechte" gesprekken die ze met haar vader voerde. "Pap, ik wist niet dat ik nog zoveel tranen had. Ondanks onze meningsverschillen en alles wat we samen hebben meegemaakt, ga ik jou vreselijk missen. Geef lieve mama, André en al mijn andere dierbaren boven een hele dikke kus van mij," voegde ze eraan toe.
Onze gedachten gaan uit naar Rachel Hazes en haar familie tijdens deze moeilijke tijd. We wensen hen veel sterkte en moed bij het verwerken van dit grote verlies.