Koningin Máxima maakt zich grote zorgen om haar moeder

Koningin Máxima maakt zich grote zorgen om haar moeder

Koningin Máxima heeft veel zorgen om het welzijn van haar moeder, Maria del Carmen (76). Zij heeft nu voor de zoveelste keer een flinke klap gekregen: het overlijden van haar broer Jorge Horacio (76). Hij zou aan kanker hebben geleden, maar bezweek (ook) aan het coronavirus.

Dat het verdriet dat haar moeder Maria del Carmen alleen moet verwerken. knaagt natuurlijk aan onze koningin. Zo vroeg zij haar al meerdere malen om bij haar in Nederland te komen wonen.

Maria heeft hier nooit gehoor aan gegeven en kiest voor een bestaan in Buenos Aires, vanuit daar mag ze in ieder geval tot 15 mei niet naar Europa vliegen. Het moet een eenzaam bestaan zijn, want Argentinië verkeert al meer dan een jaar in extreme lockdown met weinig bewegingsvrijheid. Dit heeft ook zo zijn redenen, zo is de gezondheidszorg in het land failliet. Er dienen extreme maatregelen te worden genomen om besmettingen te voorkomen omdat aan de zieken vaak helemaal geen zorg kan worden verleend.

Het is nog even geduldig wachten en dan kunnen de twee weer samen zijn.

Beeld: Schermafbeelding RTL Nieuws

Lees meer over:
Argentinië koningin maxima

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties