Dit enorme bedrag moet je betalen als je Tino Martin wil inhuren voor een feestje

Showbizz
maandag, 22 april 2024 om 2:27
schermafbeelding 2024 04 21 om 214837
De Nederlandse muziekscene kent vele iconen, maar Tino Martin staat bijzonder in de schijnwerpers nu hij de leeftijd van 40 jaar heeft bereikt. Met zijn bekende hits zoals "Later als ik groter ben" en "Zij weet het" heeft Martin zich stevig genesteld in de Nederlandse hitlijsten. Zijn muziek spreekt een breed publiek aan, van jong tot oud, wat hem een geliefde figuur in Nederland maakt.
Voor degenen die de magie van Tino Martin live willen ervaren, is er een mogelijkheid om hem te boeken voor privé-optredens. Volgens informatie van Twilight Entertainment kost een exclusief optreden van een half uur bij een privéfeest, waarbij het aantal gasten beperkt blijft tot 750, €12.500 exclusief btw. Bij grotere evenementen of publieke optredens zijn de tarieven op aanvraag beschikbaar, wat de exclusiviteit van zijn optredens benadrukt.
Recent heeft Tino Martin ook de aandacht op zich gevestigd door een samenwerking aan te gaan met de bekende zangeres Anouk. Deze combinatie is voor velen een verrassende wending en heeft veel positieve reacties opgeleverd. Fans van beide artiesten waarderen de unieke synergie die hun muzikale stijlen samenbrengen.