Ernstig verkeersongeval: Auto met gezin beland op z’n kop in een sloot

Binnenland
maandag, 22 april 2024 om 2:49
Utrecht noord
In het kleine dorp Hank, gelegen in Noord-Brabant, heeft zich zondagavond een dramatisch verkeersongeval voorgedaan. Een auto met daarin een gezin van vier personen raakte rond 20:45 uur van de weg en belandde op zijn kop in een sloot langs de Killeweg.
De hulpdiensten waren snel ter plaatse met vier ambulances, een traumahelikopter en meerdere brandweereenheden. Deze grote respons onderstreept de ernst van het incident. De brandweer heeft de inzittenden uit het voertuig bevrijd, wat wijst op de complexiteit van de situatie.
Details over de identiteit van de slachtoffers en de exacte toedracht van het ongeval zijn op dit moment nog niet bekendgemaakt. Ook is het nog onduidelijk hoeveel van de inzittenden gewond zijn geraakt en of er kinderen bij het ongeval betrokken zijn.
De politie heeft de omgeving van het ongeval afgeschermd met zeilen, wat gebruikelijk is bij ernstige incidenten om de privacy van betrokkenen te beschermen en een ongestoorde afhandeling door de hulpdiensten mogelijk te maken.
De Killeweg is na het ongeval afgesloten voor al het verkeer, wat waarschijnlijk enige tijd zal duren gezien het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en de bergingswerkzaamheden.