Zien: Dit is de nieuwe villa die Harry & Meghan hebben gekocht

Zien: Dit is de nieuwe villa die Harry & Meghan hebben gekocht

Nu de rest voor de twee weer enigszins is wedergekeerd, kiezen Harry en Meghan er voor zich te settelen in de glamoureuze stad Los Angeles.

De keuze is voor het echtpaar vanzelfsprekend. LA is de plek waar Meghan is geboren en getogen, en waar haar moeder Doria Ragland nog altijd woont. Canada bleek niet de plek waar ze wilden blijven, en functioneerde als een tussenoplossing. Los Angeles is op vele fronten geschikter. Een breder netwerk, en Meghan wilde graag weer in haar geboortestad gaan wonen zo laat een bron weten.

Harry en Meghan kosten samen een villa aan zee in Malibu welke maarliefst 14 miljoen dollar kostte. Het huis ligt afgelegen waardoor privacy gegarangeerd is, en ook valt het goed te beveiligen. Anderhalfjaar geleden werd het volledig gerenoveerd. Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig hoe het nieuwe optrekje er uit ziet, dat kunt u in de onderstaande video bekijken.

Dat Harry en Megha een nieuwe woning gekocht hadden werd al vrij snel wereldwijd bekend. Vastgoedmakelaar Andrea Pilot plaatste op Instagram: "Groot nieuws! Harry en Meghan kopen het huis van Mel Gibson.", dit bleek uiteindelijk absoluut niet de bedoeling. Het Britse blad The Sun nam contact op met de makelaar, welke vervolgens het bericht vlug verwijderde.

Beeld: Shutterstock

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties