Hij was niet uitgenodigd voor de bruiloft van zijn baasje, maar volgde haar 9 km lang om zijn liefde te tonen

Dieren
vrijdag, 26 april 2024 om 19:36
hij
De trouw van een hond kent geen grenzen. Deze harige vrienden worden je schaduw wanneer je beslist om ze deel te laten uitmaken van je gezin, dus ze zijn te allen tijde bij je en het maakt niet uit of je in de slechtste of beste periode van je leven bent.
Een duidelijk voorbeeld dat honden altijd deel willen uitmaken van het leven van hun eigenaars is het grote gebaar van liefde dat Fugui toonde op de trouwdag van zijn eigenaar.
Deze harige vriend woont in China met zijn moeder, Fu Xi. Toen Fugui zich realiseerde dat de grote dag in het leven van zijn mens was aangebroken, wilde de tedere en trouwe metgezel haar niet alleen laten.
Het lijkt erop dat de familie zijn aanwezigheid bij de ceremonie niet overwogen had. Maar dit deerde het dier weinig dat meer dan 9 kilometer reed om bij zijn menselijke moeder te zijn in dat speciale moment.
Niemand ging ze scheiden.
Deze hond is al twee jaar de onvoorwaardelijke metgezel van mevrouw Fu Xi en ze had gepland hem mee te nemen, maar om onbekende redenen weigerde de familie.
Sommige mensen begrijpen niet de grote banden die kunnen worden gevestigd met een huisdier maar, zoals Fugui weinig om dit geeft, besloot hij op eigen houtje te komen.
Hele kilometers reisde hij door om bij zijn moeder te zijn. Zodra Fugui zijn moeder het huis zag verlaten zonder hem, begreep hij dat het tijd was om te tonen hoeveel hij van haar hield.
De hond achtervolgde haar langs de lange reis die de trouwstoet maakte van het huis naar de plaats waar de ceremonie zou worden gehouden.
Zo verrast was de arme man aan het begin van de tour.
Het ontroerende verhaal bereikte de netwerken nadat een video openbaar werd gemaakt waarin Fugui vastberaden de straat af rent.
Het Douyin platform, de Chinese versie van TikTok, werd gebruikt om de opname te delen die in een paar dagen viraal is gegaan.
"Ik ben hier met jou, mama!"
Sommige gebruikers bekritiseerden het feit dat de eigenaars de harige vriend zo'n marathon lieten uitvoeren, maar op een gegeven moment openden de ouders van de bruid de deur van hun auto zodat de hij naast hem kon klimmen.
Echter, Fugui is een behoorlijk vastberaden hond en weigerde de uitnodiging om de auto te blijven volgen die zijn menselijke moeder vervoerde.
Bekijk zelf de emotionele video.
Bij aankomst in het huis van de bruidegom, waar de bruiloft zou plaatsvinden, heeft het arme dier eindelijk zijn welverdiende rust. Fugui heeft zijn missie volbracht en elke afgelegde meter was het waard, aangezien hij erin slaagde deel uit te maken van de speciale dag van zijn menselijke moeder.
Moment waarop Fu Xi wordt herenigd met zijn vriend na de ceremonie.
Zonder twijfel weet mevrouw Xi nu dat ze naast haar man een beschermer heeft die haar eeuwige trouw heeft gezworen. De kleine harige woont al in het nieuwe huis van de gelukkige echtgenoten en de beelden van zijn marathonreis blijven iedereen verliefd maken.
Elke liefdesbetuiging moet worden gewaardeerd maar ongetwijfeld, Fugui’s overtrof alle verwachtingen.