Prins Charles wil Harry niet vergeven

Prins Charles wil Harry niet vergeven

Velen hoopten er op, maar het ziet er voorlopig niet naar uit dat er een verzoening komt tussen de Britse Royals. Prins Charles schijnt nog altijd woedend te zijn op Harry vanwege zijn openhartige interview met Oprah Winfrey.

In het interview is te horen hoe Harry en zijn vrouw Meghan een aantal heftige uitspraken over het Britse koningshuis doen. “Prins Charles heeft het Harry nog niet vergeven dat hij zijn familie zo publiekelijk onder de bus heeft gegooid. Wat Charles betreft is Harry nu echt te ver gegaan, dit had binnen de familie uitgesproken moeten worden maar niet wereldwijd op televisie”, zegt een bekende Britse koningshuis deskundige.

Tussen Harry en zijn broer prins William lijken de dingen wat beter te gaan. Na afloop van de uitvaart van prins Philip viel te zien hoe de broers samen naar buiten liepen. Al pratend wandelden zij naar Windsor Castle, waar de familie na de dienst samenkwam.

LEES OOK: Zo ziet de ex-vriendin van koning Willem-Alexander er nu uit

Beeld: Schermafbeelding The Royal Family

Lees meer over:
Prins Harry prins charles

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties