Vierjarig meisje betreedt het podium en laat het publiek sprakeloos achter

Entertainment
maandag, 06 mei 2024 om 13:18
5 22
Er zijn bepaalde liedjes die iconisch zijn en het maakt niet uit wie we zijn of hoe oud we zijn, we zouden ze waarschijnlijk uit ons hoofd kunnen zingen. Dat is het geval bij het nummer My Way, een nummer dat door de jaren heen door veel mensen is gezongen.
Frank Sinatra definieerde dat nummer echt toen hij het uitvoerde en ik denk dat dit het nummer is dat de meesten van ons in ons hoofd hebben als we eraan denken. Een vierjarig meisje genaamd Sophie Fatu stond echter ook op het podium en zong het lied en nu kunnen we het niet meer uit ons hoofd krijgen.
Sophie verscheen in de show Little Big Shots, gepresenteerd door Steve Harvey. Toen ze op zo'n jonge leeftijd het podium betrad, zong ze het nummer en het was absolute perfectie.
Dit vond plaats in 2018 en het meisje stond bekend vanwege haar vermogen om te zingen. Ze koos echter voor deze oude hit en ik denk dat dat bijdroeg aan de algehele prestatie.
Als je ziet hoe ze het publiek met haar optreden wist te beïnvloeden, is dat werkelijk verbazingwekkend. Ze was toen nog maar vier jaar oud en had een natuurlijk charisma waardoor het publiek meer wilde.
Je kunt haar zien in een van haar eerste publieke optredens in de onderstaande video. Het is verbazingwekkend wat zo'n jong meisje allemaal kan bereiken: