Man in supermarkt komt te overlijden, werd weggemoffeld onder parasols

Man in supermarkt komt te overlijden, werd weggemoffeld onder parasols

In een Braziliaans filiaal van supermarktgigant Carrefour is het lichaam van een man afgelopen vrijdag stiekem onder een aantal parasols verborgen zodat de supermarkt alsnog open kon blijven. Het Franse bedrijf heeft dit toegegeven nadat er in de Braziliaanse stad Recife schande van werd gesproken.

Carrefour biedt excuses aan voor de onprofessionele manier waarmee het is omgegaan met de dood van de man, die om het leven kwam door een hartaanval. Het filiaal heeft de winkel ten onrechte niet onmiddellijk gesloten in afwachting van de begrafenisondernemer na het incident, schrijft de plaatselijke dochteronderneming van de Carrefour in een verklaring.

Het drama kwam aan het licht nadat er een aantal foto's op het internet viraal gingen waarop duidelijk te zien was hoe er drie parasols werden neergelegd in het gangpad, precies waar de dode man lag (zie onderstaande foto).

Beeld: Open Grid Scheduler | CC0 1.0 | Flickr

Lees meer over:
supermarkt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties