VIDEO: Sneeuwpret verboden - Politieagenten trappen zelfgemaakte Iglo kapot

VIDEO: Sneeuwpret verboden -  Politieagenten trappen zelfgemaakte Iglo kapot

Ze maakten net als veel andere Nederlanders tijdens de winterweek een iglo. Maar het bouwwerk van Neils en Erik uit Delft werd vrijdagochtend bruut vernield, door de politie nota bene. "We wilden er vanavond heengaan om een biertje te drinken."

Al elf maanden moeten ze vooral binnen zitten vanwege het coronavirus, dus de sneeuw van afgelopen zondag was een mooie uitlaatklep. Neils (22) en Erik (27) besloten de handen uit de mouwen te steken en een iglo te gaan bouwen. Dagenlang stond hij mooi op zijn plek, maar vrijdagochtend werd de iglo vernield door agenten. Op videobeelden is te zien dat er zes politieagenten zijn afgekomen op het sneeuwhuis, dat vlakbij een politiebureau ligt. Een aantal van de agenten trapt de iglo kapot, één van hen slaat met zijn wapenstok in op het bouwwerk.

Bekijk de beelden hier: https://www.hartvannederland.nl/nieuws/opmerkelijk/zelfgemaakte-iglo-kapotgestampt-politieagenten

Beeld: Hart van Nederland

Lees meer over:
coronavirus politie sneeuw

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties