Verschrikkelijk incident: Ziekenhuisopname conducteur na aanval tijdens dienst

Verschrikkelijk incident: Ziekenhuisopname conducteur na aanval tijdens dienst

Vanmiddag werd een treinconducteur tijdens zijn dienst geslagen op zijn neus en bespuugd. Het incident vond plaats bij het station Naarden-Bussum. De conducteur, een medewerker van de NS, werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Er wordt nog altijd gezocht naar de dader.

Om 14.37 uur werd het incident gemeld. Volgens een politiewoordvoerder belden meerdere mensen de hulpdiensten voor de gewonde conducteur. Toen agenten ter plaatse kwamen, werd hij aan het ambulancepersoneel overgedragen en naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond plaats in een trein die minstens 45 minuten stil stond. De politie heeft een tijdje gezocht naar de dader, maar heeft niemand kunnen arresteren.

De NS omschrijft de mishandeling als een 'vreselijk incident' en geeft aan dat de conducteur aangifte zal doen op een later tijdstip. "We vinden het afschuwelijk dat onze collega's hun werk niet veilig kunnen uitvoeren", aldus een woordvoerder.

Lees meer over:
overval noord-holland

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties