Prins Philip per ambulance naar een ander ziekenhuis gebracht

Prins Philip per ambulance naar een ander ziekenhuis gebracht

Onlangs konden we je mededelen dat ook het verblijf van de 99-jarige prins zou worden verlengd. Naar nu blijkt, is Philip vanochtend tevens overgeplaatst naar een ander ziekenhuis. Wel in dezelfde stad: Londen.

Van het King Edward VII Hospital, waar de echtgenoot van koningin Elizabeth al bijna 2 weken lag, werd hij vervoerd naar het St. Bartholomew’s Hospital, beide in hoofdstad Londen dus. Dat gebeurde per ambulance, wat niet ongewoon is wanneer een patiënt wordt overgeplaatst.

Naast hartonderzoeken, wordt Philip ook behandeld voor een infectie. Toch meldt het hof dat het naar omstandigheden nog altijd goed gaat met hem. “De hertog reageert goed op de behandelingen”, valt in een nieuwe verklaring te lezen. De verwachting is (ook nu weer) dat Philip nog tot het einde van deze week in het ziekenhuis zal liggen.

Lees verder bij de bron: https://www.royalty-online.nl/monarchie/verenigd-koninkrijk/prins-philip-per-ambulance-naar-ander-ziekenhuis-gebracht/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties