Prins Harry doet bijzondere onthullingen over zijn privéleven

Prins Harry doet bijzondere onthullingen over zijn privéleven

Geen karaoke in een SUV, maar een openhartig gesprek in een tourbus. Prins Harry (36) was te gast in 'The Late Late Show' van James Corden (42) en deed daar een paar onthullingen over zijn privéleven. Wat was het eerste woordje van Archie? En zoomt hij weleens met de Queen?

Harry en Meghan leerden elkaar in 2016 kennen tijdens een blind date. Een gemeenschappelijke vriend had de twee aan elkaar gekoppeld. De royal vertelt nu dat hij tijdens de tweede date al wist dat Meghan voor hem de ware is. "Dat lag niet aan waar we naartoe gingen tijdens de date, maar aan de manier waarop we met elkaar omgingen. We voelden ons heel comfortabel bij elkaar."

Volgens Harry is daten als royal best lastig. Waar je normaal misschien eerst een drankje gaat doen in een café, zit dat er bij leden van het Britse koningshuis niet in. Hun eerste afspraakjes vonden vooral thuis plaats. Pas toen ze echt een koppel waren, konden ze ook dingen doen buiten de deur, zoals uit eten gaan of een film kijken in de bioscoop. "Bij ons gebeurde alles achterstevoren. We spendeerden daardoor heel veel tijd met zijn tweeën." Hierdoor had het stel de eerste twee maanden alleen maar oog voor elkaar. "Dat was fantastisch."

Lees verder bij de bron: https://www.rtlboulevard.nl/royalty/artikel/5216762/prins-harry-doet-bijzondere-onthullingen-over-zijn-priveleven

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties