Harry neemt 5 maanden vaderschapsverlof

Harry neemt 5 maanden vaderschapsverlof

De 36-jarige royal heeft zojuist zijn dochter verwelkomd in de wereld: Lilibet Diana Mountbatten-Windsor genaamd, samen met zijn vrouw Meghan Markle. Het kleine meisje werd afgelopen vrijdag 4 juni geboren en het stel kon niet gelukkiger zijn. Nu heeft een goed geïnformeerde bron uitgelegd dat de twee ongeveer 20 weken weg zullen zijn van werkverplichtingen.

Het lijkt erop dat prins Harry, 36, 5 maanden vaderschapsverlof zal nemen na de geboorte van zijn dochter Lilibet Diana Omid Scobie, een vriend van het stel en hun officiële biograaf, legde tijdens een gast in het Amerikaanse programma Good Morning America uit: “We zijn gewend om koninklijke mannen vrijwel dezelfde dag of de dag na de geboorte van een zoon weer aan het werk te zien. Maar Harry en Meghan willen een voorbeeld zijn met hun Archwell Foundation. Ze bieden 20 weken verlof aan nieuwe vaders en moeders die voor het goede doel werken. Dezelfde periode zullen ze in beslag nemen, dus het is enkele maanden”.

Sprekend over hoe het tweede kind van Lady Diana en de 39-jarige voormalige actrice tegenwoordig leven, voegde Omid eraan toe: “Zoals we weten van het team van Harry en Meghan, zijn ze thuis en gelukkig. Ik denk dat veel van dat geluk voortkomt uit het feit dat je twee dagen lang het nieuws van de geboorte privé hebt gehouden. Ze hadden de kans om een ​​heel privémoment door te brengen in het ziekenhuis en daarna naar huis te gaan en feest te vieren voordat ze blij nieuws met ons allemaal deelden ".

Help ons in de strijd om onafhankelijke journalistiek te bedrijven, word lid van ons Telegram kanaal

Beeld: Videostill

Lees meer over:
Prins Harry

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer