Bezoek van Meghan en Harry aan kleuterschool liep uit de hand

Bezoek van Meghan en Harry aan kleuterschool liep uit de hand

Een bezoek van prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan (39) aan een kleuterschool in Los Angeles liep niet helemaal zoals de bedoeling was, en zoals ze wellicht zelf eveneens gehoopt hadden. Veel ouders hebben met woede gereageerd op het bezoek. Ze leken zich namelijk op geen enkele manier aan de coronamaatrdegelen te houden.

De Britse prins en zijn vrouw hebben die dag vergeet-mij-nietjes geplant ter ere van prinses Diana. En ondanks dat het echtpaar beiden een mondmasker droeg leken zij zich van alle andere geldende maatregelen helemaal niets aan te trekken. Zo werd er onvoldoende of geen afstand gehouden tussen de kinderen.

De ouders reageerden ontdaan en vol onbegrip. “Vorige week mocht ik de hand van mijn dochter niet eens vasthouden toen ik haar naar de kleuterschool bracht! En deze twee duiken zomaar op en lappen alle regels aan hun laars.”, zo reageerde een boze ouder.

Er is intussen een hele discussie ontstaan onder de ouders. “Was je niet bezorgd dat Harry zijn masker verkeerd droeg, zo dicht bij jonge kinderen? Zijn alle ouders van deze kinderen gewaarschuwd dat de hertog en hertogin op bezoek komen en dat ze zo gevaar lopen?”, stellen zij zich vragen. “Harry en Meghan hebben geen respect voor de regels, omdat dit zogezegd iets ‘humanitair’ was. Amerikaanse kinderen hebben er totaal geen idee van wat een hertog of hertogin is. Maar Harry en Meghan kunnen zomaar binnenwandelen, terwijl het mij steeds werd verboden. Ik wilde ook alleen maar een foto maken met mijn kind!”

Het was één van de eerste keren dat prins en Meghan Markle zich publiekelijk lieten zien sinds hun vertrek uit de Britse monarchie. Volgens het Duitse magazine Gala - dat een gedragsdeskundige inschakelde - zat prins Harry zichtbaar goed in zijn vel tijdens het bezoek, al kan dat van Meghan niet gezegd worden: de expert merkt in haar lichaamstaal dan ook spanning en stress op.

Het echtpaar koos voor een rustiger bestaan in de Verenigde Staten en verhuisde daarom in januari naar het land. Weg van alle koninklijke verplichtingen. Maar ook daar blijkt helaas niet alles rozengeur en maneschijn, en krijgen ze nog de nodige kritiek te verduren zo blijkt. Zo zijn de buren erg boos met de hoeveelheid paparazzi die ze over zich heen krijgen. Harry en Meghan zijn zoekende naar een passende invulling van hun bestaan. Zo bleken ze onlangs een exclusieve samenwerking met Netflix aan te zijn gegaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties