Dit is (mogelijk) de nieuwe liefde van minister-president Mark Rutte

Dit is (mogelijk) de nieuwe liefde van minister-president Mark Rutte

Al jaren lang vragen mensen zich af of het met Mark Rutte en de dames/heren is op het gebied van de liefde. We weten in principe alles over onze Minster-president maar hoe het met hem in de liefde gaat is nog altijd een grote vraag. Er zijn altijd geruchten geweest maar het laatste gerucht begint steeds meer op waarheid te lijken.

Rutte werd namelijk niet lang geleden gezien met een vrouw en bronnen laten weten dat het zo maar zou kunnen zijn dat ze meer zijn dan alleen vrienden. Het is en blijft een gerucht, maar wel eentje die al heel lang en hardnekkig blijft opduiken!

Benieuwd om wie het zou gaan? Ga naar de volgende pagina.

De nieuwe vriendin van Rutte zou namelijk wel eens niemand minder dan prinses Mabel kunnen zijn. De twee zijn geen onbekenden van elkaar en kennen elkaar al erg lang. Ze zaten namelijk vroeger al bij de JOVD. Dit is een groep van de VVD voor jongeren. Bekenden hebben gezegd dat de twee nog altijd contact hebben en elkaar niet regelmatig zien.

Die geruchten worden alleen maar nog meer gevoed vanwege een boek gepubliceerd door P.G. Kroeger. Daar kwam in een passage Mabel ook voor. Zij wilde erg graag naar de kamer van Rutte worden. Nu is dit al heel lang geleden, maar wel een opvallend feitje!

Aan de wereld laten de twee allebei weten dat ze niet op zoek zijn naar liefde maar andere bronnen laten weten dat dit mogelijk wel het geval zou kunnen zijn. Al zouden ze iets met elkaar hebben is het maar de vraag of het ooit naar buiten zou komen, de twee zijn erg op hun privacy gesteld.

Lees meer over:
Mark Rutte liefde

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties