Wereldberoemde zanger (27) neergeschoten en vecht voor zijn leven

Buitenland
maandag, 22 april 2024 om 11:47
kaars
In Frankrijk is de beroemde Franse zanger Kendji Girac (27) gisteravond neergeschoten in zijn borst. Volgens berichtgeving van RTL Boulevard en de nieuwszender BFMTV bevindt hij zich momenteel in een ziekenhuis in Bordeaux, waar hij voor zijn leven vecht.
Girac, die zelf van Spaanse Roma-afkomst is, was aanwezig in Biscarosse, in de buurt van Bordeaux, toen het incident plaatsvond. Op een terrein waar leden van de rondtrekkende Sinti en Roma-gemeenschap zich bevonden, werd hij het doelwit van een gewapende aanval.
Hij werd geraakt in zijn borst, maar verdere details over het incident zijn nog niet vrijgegeven. De autoriteiten zijn momenteel bezig met een grondig onderzoek om de omstandigheden rond de aanval op te helderen.
Kendji Girac is een zeer getalenteerde zanger die bekend staat om zijn aanstekelijke nummers en charisma. Zijn hit "Andalouse" heeft alleen al op YouTube meer dan 406 miljoen weergaven verzameld, wat zijn immense populariteit onderstreept. Nummers zoals "Les Jeux de la mama" (175 miljoen weergaven) en "Bebeto" (123 miljoen weergaven) behoorden ook tot zijn succesvolle repertoire.
Terwijl fans over de hele wereld in afwachting zijn van updates over zijn gezondheidstoestand, blijft de situatie van Girac zeer zorgwekkend. Zijn familie, vrienden en fans hopen op een spoedig herstel en bidden voor zijn welzijn in deze moeilijke tijd.