Harry en Meghan dit jaar niet naar familie in Engeland voor kerstmis

Harry en Meghan dit jaar niet naar familie in Engeland voor kerstmis

Het ziet er niet naar uit dat Prins Harry dit jaar kerstmis zal vieren met zijn familie.

Meghan, zijn vrouw, en zijn zoontje Archie wonen in Santa Barbara (Californië, Verenigde Staten) en hebben vooralsnog geen plannen om naar de Koninklijke Familie in Engeland te vliegen.

Het was eigenlijk de bedoeling dat het gezin in december eens terug zou keren naar Engeland vanwege Meghans rechtszaak tegen Britse tabloids, maar deze zaak is voor de komende maanden uitgesteld. En daardoor zijn ook gelijk hun reisplannen komen te vervallen.

Een woordvoerder die spreekt namens het koppel zegt tegenover The Sunday Times: “Het is onwaarschijnlijk dat de hertog en hertogin voor het eind van het jaar zullen reizen, de focus van de rechtszaak ligt nu in januari.” “Harry en Meghan hebben op dit moment geen plannen om toch die kant op te gaan, maar eventuele reisplannen worden in de gaten gehouden.”

Het is inmiddels alweer een stevige tijd geleden dat het koppel in Engeland te vinden was. De vader van Harry, kroonprins Charles, gaf al eerder aan het hier erg moeilijk mee te hebben.

Beeld: Wikipedia / Schermafbeelding Youtube

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties