Advocaat wil buitenechtelijke dochter prins Albert gaan bewijzen

Advocaat wil buitenechtelijke dochter prins Albert gaan bewijzen

Een Italiaanse advocaat genaamd Eich Grimaldi heeft prins Albert van Monaco verzocht om DNA af te staan voor onderzoek naar een buitenechtelijk kind. In een publicatie van het Duitse blad laat de advocaat weten at hij echter hoopt dat het niet daadwerkelijk tot een rechtszaak komt.

De Napolitaanse Erich Grimaldi, is drie weken geleden een gerechtelijke procedure begonnen bij het tribunaal in Milaan. Maar woensdag zegt hij dus dat hij hoopt dat het niet tot een daadwerkelijke gang naar de rechtbank hoeft te komen. Dit ter bescherming van de identiteit van het meisje en omdat Grimaldi vindt dat een proces "nutteloos en verkwistend" is als de kwestie ook gewoon kan worden opgelost met een snelle DNA-test van de 62-jarige Albert.

Zij zou het derde buitenechtelijke kind van prins Albert zijn. Het meisje is in 2005 geboren en heeft het recht om te weten te komen dat hij haar vader is, aldus de advocaat tegenover Italiaanse media.

Beeld: Thomas Bresson | CC BY 2.0 | Flickr

Advocaat wil buitenechtelijke dochter prins Albert gaan bewijzen
Lees meer over:
monaco

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties