VIDEO: Gravin Eloise maakt fikse ruzie op het terras

Entertainment
maandag, 05 juni 2023 om 14:16
schermafbeelding 2023 06 05 om 152011
Gravinfluencer Eloise van Oranje is te zien in het nieuwe televisieprogramma In Your Face. Daar worden (bekende) Nederlanders onder de loep genomen om te bekijken hoe (a)sociaal ze zijn. De Gravin die niet door had dat ze werd gefilmd maakt de primeur in de eerste aflevering. Eloise, die op dat moment niet weet dat ze gefilmd wordt, gaat flink tekeer op een terras.
Het format is niet nieuw, maar het programma op Nederlandse bodem wel. In de eerste aflevering voeren twee acteurs een gesprek. Er wordt gesproken over de vriendin van een van hen. Dat gaat dan over een zwarte vrouw. De andere man (een acteur dus) is het niet eens met die huidskleur. Hij zegt onder meer: ”Je gaat toch niet met een zwarte?”
Het gesprek wordt natuurlijk overduidelijk gevoerd met de reden om een reactie uit te lokken. Men hoopt op sensatie en dat er iemand op staat om er wat van te zeggen.
De meningen zijn flink verdeeld over het optreden van Eloise. Velen juichen het toe, maar volgens sommigen had het ook wel een 'tandje minder' gemogen, met name vanwege het taalgebruik dat niet erg koninklijk/respectabel is.
Bekijk onderstaande beelden en oordeel zelf maar.