Is dit de nieuwe grote liefde van Gravin Eloise?

Is dit de nieuwe grote liefde van Gravin Eloise?

Romantisch nieuws, want Eloise van Oranje heeft een vriendje. Iedereen vraagt zich dan ook vurig af om wie het gaat. Onlangs plaatste ze een zoenende foto op haar Instagram, de jongen werd vrij snel herkend.

De online activiteiten van de Gravin zijn binnen de koninklijke familie regelmatig onderwerp van gesprek (geweest). Het is dan ook bekend dat prinses Beatrix veel waarde hecht aan bescherming van de koninklijke waardigheid. Eloise heeft daar eigen kijk op, dat is ook duidelijk merkbaar. Zij plaatst op Instagram wat zij wil.

Ze maakt er dan ook geen groot geheim van dat ze verliefd is, de hele wereld mag het weten. Onlangs plaatste ze een foto op Instagram waarbij ze een jongen aan het zoenen is. Het profiel van de jongen was weliswaar afgeschermd maar toch kwam het bij het weekblad de Story terecht. Mensen die de foto onder ogen kregen herkenden de jongen dan ook gelijk, zijn naam zou Floris zijn.

Op sociale media is te zien dat Eloise ook daadwerkelijk bevriend is met de jongen, zelfs één die ze van vroeger zou herkennen. Beiden gingen ze naar het Maerlant Lyceum in Den Haag, Floris woont daar ook nog steeds. En Eloise zit daar op de Hotelschool. Is dit allemaal pure toeval? Het lijkt er niet op.

Haar moeder, prinses Laurentien, zegt ruimdenkend te zijn maar is wel van mening dat Eloise moet oppassen met welke dingen ze allemaal op sociale media plaatst. "Ze moet zich realiseren dat alles wat ze op sociale media plaatst impact heeft en andere media dat oppikken", zo verklaarde ze onlangs in het programma Beau. Het verbieden van het gebruiken van Instagram vond Laurentien geen optie en te ver gaan. "We leggen onze kinderen geen strenge regel op, dat past niet bij ons", aldus de prinses.

Bron: Ditjes & Datjes | Beeld: Instagram Eloise van Oranje

Lees meer over:
Gravin Eloise liefde

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties