Dappere rapper Bizzey spreekt zich uit tegen beleid Rutte en komt met onthulling: "RIVM bood mij geld aan"

Dappere rapper Bizzey spreekt zich uit tegen beleid Rutte en komt met onthulling: "RIVM bood mij geld aan"

De rapper Bizzey, zijn echte naam Leendert Roelandschap, schoof gisteren aan bij Lange Frans om zich uit te spreken over bepaalde zaken, met name het coronabeleid. Een dappere keuze want het is iets dat veel BN-ers niet durven te doen.

Bizzey is nogal gefrustreerd als het gaat om het coronabeleid, en het uitdragen van de boodschap daarvan door premier Rutte en de rest van de regering. Zo geeft hij aan dat hij het idee heeft dat veel mensen ondertussen het idee hebben gekregen dat het allemaal niet echt meer klopt. “Ik vind het eng dat zo veel mensen nog wel het journaal en de media vertrouwen.” Mondkapjes zijn volgens hem schijnveiligheid

Zo sprak hij zijn verbazing uit over de persconferenties van premier Rutte en minister de Jonge. Hij vindt het nogal opvallend dat journalisten aldaar helemaal geen kritische vragen stellen, alsof er van te voren een aantal dingen zijn afgesproken. Zo is er niet één journalist die bijvoorbeeld vragen stelt over de lege IC-afdelingen. “Vragen die onder het volk leven worden niet gesteld.”

Ook kwam Bizzey met een onthulling tijdens de podcast. Het RIVM had hem geld geboden om campagne te voeren, maar dat aanbod heeft hij afgeslagen. “Ik zeg je eerlijk: f*ck het RIVM.”

Zelf geeft hij aan zijn kinderen niet te vaccineren mocht er een coronavaccin komen. “Ik ben voorstander van goede vaccins, die goed onderzocht zijn, maar ik ben geen voorstander van het coronavaccin. Dit gaat te snel. Dat bestaat niet.”

Beeld : Schermafbeelding Youtube

Lees meer over:
coronavirus geld RIVM

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties