Twee personen gearresteerd wegens vechtpartij om weigering mondkapje op KLM-vlucht

Twee personen gearresteerd wegens vechtpartij om weigering mondkapje op KLM-vlucht

Afgelopen vrijdag zijn twee personen aangehouden vanwege een vechtpartij die uitbrak tijdens een KLM-vlucht van Schiphol naar Ibiza. Tijdens de vlucht waren er enkele passagier die weigerden een mondkapje te dragen, daarover ontstond toen een vechtpartij.

De vechtpartij vond op vrijdagochtend plaats tijdens vlucht KL1495, een woordvoerder van KLM bevestigt dit incident. De personen die zijn aangehouden hebben niet de Nederlandse nationaliteit.

De woordvoerder van KLM laat weten dat de passagiers te veel gedronken hadden, en vervolgens andere passagiers en het cabinepersoneel zowel verbaal als fysiek lastig vielen. Op beelden die op het internet te zien zijn, valt te zien dat meerdere inzittenden van het toestel in gevecht met elkaar raken.

De gezagvoerder van het toestel had besloten de vlucht naar Ibiza af te maken. Na de landing konden de Spaanse autoriteiten de twee passagiers aanhouden. Wat er met hen gaat gebeuren, is niet bekend.

Beeld: Jon Olav Eikenes | CC BY 2.0 | Flickr

Lees meer over:
KLM

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties