Student (18) valt uit het raam en komt daardoor te overlijden

Student (18) valt uit het raam en komt daardoor te overlijden

n de nacht van 8 op 9 mei heeft een tragisch incident plaatsgevonden op het terrein van de Hotel Management School Maastricht, waarbij een 18-jarige student om het leven is gekomen nadat hij uit een raam is gevallen. De politiewoordvoerder heeft maandagavond bevestigd dat het hier om een noodlottig ongeval gaat en verwees naar de school als locatie van het incident. Een woordvoerder van Zuyd Hogeschool heeft laten weten dat het voorval heeft plaatsgevonden in de Student Residence, gelegen op het terrein van de hotelschool. Na de val uit het raam is de jongeman enkele dagen kunstmatig in coma gehouden, maar hij is op 13 mei overleden, zoals bevestigd door de woordvoerder van Zuyd, naar aanleiding van berichtgeving in de Limburger op maandag.

Naar aanleiding van het ongeval zijn getuigen, evenals medewerkers en studenten van de school, opgevangen door onder andere slachtofferhulp. Op zondag vond er in de nabijheid van het ouderlijk huis van het slachtoffer een herdenkingsbijeenkomst plaats. Ongeveer vijftig medestudenten en een delegatie van de school waren hierbij aanwezig. Uit respect voor de privacy van het slachtoffer wenst de school verder geen details over hem vrij te geven.

Volgens de woordvoerder vond het ongeluk plaats op een warme nacht in het betrekkelijk nieuwe wooncomplex op het terrein van de hotelschool. Bij de val is de jongeman op een zeer ongelukkige manier terechtgekomen, zo meldt de woordvoerder. Voor zover bekend was de student niet onder invloed van alcohol op het moment van het incident.

Lees meer over:
politie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties