Dode man (41) in woning gevonden, politie doet onderzoek en sluit misdrijf niet uit

Dode man (41) in woning gevonden, politie doet onderzoek en sluit misdrijf niet uit

In Sneek is maandagochtend het lichaam van een 41-jarige man gevonden. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van zijn overlijden.

Het lichaam werd gevonden in een woning aan de Van Mierisstraat. Na de vondst van het lichaam heeft de politie de omgeving afgezet en een onderzoek gestart.

Op dit moment is nog niet bekend wat er precies is gebeurd en hoe de man om het leven is gekomen. De politie sluit nog niets uit en doet onderzoek naar verschillende scenario's.

De politie vraagt getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Van Mierisstraat om contact op te nemen. Ook mensen die meer informatie hebben over de zaak worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Het is niet de eerste keer dat er in Sneek een dode wordt gevonden. Vorig jaar werd er in een woning aan de Betuwestraat een dode vrouw gevonden. De politie heeft destijds een onderzoek ingesteld naar haar dood en de zaak is nog steeds in behandeling.

Lees meer over:
politie overlijden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties