Kind (11) steekt moeder en nog een andere vrouw neer

Kind (11) steekt moeder en nog een andere vrouw neer

Wat een rustige avond in een speeltuin bij Hellevoetsluis zou moeten worden eindigde in een groot drama ontstaan door gruwelijk geweld. Een moeder en haar vriendin werden door een kind van slechts 11 jaar oud neergestoken.

Op maandagavond vond er een incident plaats waarbij een 29-jarige moeder uit Hellevoetsluis en haar 31-jarige vriendin uit Rockanje betrokken waren. Ze gingen naar de speeltuin om hun zoontjes op te halen, vlak voor bedtijd. De speeltuin, gelegen naast het Kasteelpad, is een geliefde plek voor jonge kinderen in de buurt.

Wat begon als een normale avond veranderde echter al snel in een angstaanjagende situatie. Een jongen, naar schatting niet ouder dan 12 jaar, trok plotseling een mes en viel de moeder en haar vriendin aan. De reden achter deze schokkende daad blijft vooralsnog onbekend.

Na de steekpartij sloeg de vermoedelijk 11 à 12-jarige dader op de vlucht. Hij liet zijn kleding en het gebruikte mes enkele straten verderop achter. Ondanks intensieve zoekacties van de politie is de jongen nog steeds spoorloos en wordt hij als voortvluchtig beschouwd. De politie benadrukt het belang van het niet nemen van eigen actie, maar het direct melden van verdachte informatie.

Gezien de jonge leeftijd van de verdachte is de politie terughoudend met het delen van details over de zaak. Een woordvoerder van de politie heeft bevestigd dat beide slachtoffers inmiddels weer thuis zijn, aldus het Algemeen Dagblad.

Lees meer over:
steekpartij

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties