Politie gaat door met zoektocht naar vermist meisje op strand Ameland

Politie gaat door met zoektocht naar vermist meisje op strand Ameland

De politie is vanochtend opnieuw verder gegaan met de zoektocht van het vermiste Duitse meisje op het stand van Ameland. Zodra het daglicht werd is er weer begonnen met zoeken langs de kustlijn.

De hulpdiensten hebben inmiddels niet meer de hoop vat het meisje nog levend terug gevonden zal worden. Daardoor richten zij zich nu op het terug vinden van het stoffelijk overschot. In de ochtend voeren viskotters uit om verder te zoeken op zee.

Sinds zaterdagavond 22.30 wordt het meisje vermist. Haar vader meldde zich bij de hulpdiensten nadat hij met twee dochters in zee aan het zwemmen was, tijdens zonsondergang. Ze waren afgedreven door sterke stroming. De vader zag zijn 14-jarige dochter niet meer en sloeg vervolgens gelijk alarm. Vervolgens werd gelijk een grote zoekactie opgezet, doe tot 03.30 in de nacht duurde. Ook zondag werd nog de hele dag gezocht op zee met onder andere sonarapparatuur. En met een helikopter en vliegtuig vanuit de lucht. Dit alles zonder resultaat.

Beeld: Michael Kalff | CC BY-ND 2.0 | Flickr

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties