Leontine de Ruiter ernstig ziek

Showbizz
woensdag, 26 juni 2024 om 17:42
schermafbeelding 2024 06 26 om 175243
In een recente aflevering van de podcast "Lon & Leo" heeft Leontine Ruiters onthuld dat ze te maken heeft met huidkanker. Deze diagnose komt in een toch al roerige periode voor de familie Borsato.
Leontine deelde dat het om de meest voorkomende vorm van huidkanker gaat, die meestal goed te behandelen is. "Het is een plek die door zonlicht is ontstaan, daarom noem ik het een 'zonneplekje'," verklaarde ze. Dit type huidkanker komt vaak voor op huiddelen die veel aan zonlicht zijn blootgesteld.
Na de diagnose heeft Leontine besloten om al haar moedervlekken te laten onderzoeken. De dermatoloog stelde vast dat het om ouderdomsvlekken ging, die ze vervolgens heeft laten verwijderen met een laserbehandeling. "Ze komen nu heel licht terug omdat het zomer wordt," voegde Leontine eraan toe.
De diagnose huidkanker heeft Leontine flink geraakt. Ze was net terug van een vakantie op het zonnige Ibiza, waar ze voor het eerst zonder haar ex-man Marco Borsato verbleef. Wel was haar ex-vriend John Huiberts aanwezig tijdens deze reis, met wie ze kortstondig een relatie had.
Wij wensen Leontine héél veel sterkte toe.