Noodkreet ontvoerde prinses duikt op: 'Ik weet niet of ik dit overleef'

Noodkreet ontvoerde prinses duikt op: 'Ik weet niet of ik dit overleef'

Er is een nieuwe noodkreet opgedoken van prinses Latifa, de dochter van sjeik Mohammed al-Maktoum, de heerser van Dubai. Aangenomen wordt dat Latifa door haar vader is ontvoerd, nadat zij in 2018 voor hem had geprobeerd te vluchten.

"Ik ben een gijzelaar in een villa. Deze villa is omgebouwd tot een gevangenis", vertelt Latifa al-Maktoum in opgedoken videoboodschappen, die in handen zijn van de BBC. "Ik neem deze video op vanuit een toilet, omdat dit de enige kamer is die ik op slot kan doen."

Meerdere agenten bewaken volgens Latifa het gebouw. De ramen zitten op slot en ze kan niet naar buiten, vertelt ze. De prinses is intussen doodsbang. "Iedere dag vrees ik voor mijn leven. Ik weet niet of ik deze situatie overleef."

Lees verder bij de bron: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5214987/latifa-prinses-dubai-ontvoerd-noodkreet-sjeik-mohammed-al-maktoum-emiraten

LEES OOK: Prins Pieter Christiaan van Vollenhoven zet zijn villa te koop. Zie binnenfoto’s

Beeld: BBC

Lees meer over:
prinses dubai vluchten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties