Prins Pieter Christiaan van Vollenhoven zet zijn villa te koop. Zie binnenfoto’s

Prins Pieter Christiaan van Vollenhoven heeft zijn riante villa in Noordwijk te koop gezet voor een vraagprijs van 1.499.000 euro. De villa ligt op 50 meter van het strand en de zee en kan dan ook met gemak een strandvilla worden genoemd. Als de prins zijn villa weet te verkopen op 1,5 miljoen euro dan maakt hij een winst van bijna een half miljoen euro. Hij kocht zijn optrekje in 2007 voor een onbekende prijs.

Wel rust er een hypotheek van iets meer dan 1 miljoen euro op de villa. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Het koninklijke optrekje heeft een woonoppervlakte van 215 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en nog eens drie badkamers plus een eetkamer. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen plus een kelder en een zolder. Koken kan in de semi open luxe keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

- Advertisement -

De woonkamer heeft een open haard en openslaande deuren naar het terras en de tuin. Bijzonder is ook dat er een gastenverblijf is met slaapkamer, een keukentje en een badkamer. Parkeren is geen probleem. Er is een garage welke ruimte biedt aan twee auto’s. De villa is overigens gelegen nabij het zogenaamde ‘Zuidduinen’ gebied, waar net de Meilandjes hebben gekocht.

Zou de prins op de vlucht voor de Meilandjes en daarom zijn villa te koop hebben gezet. Overigens heeft Pieter Christiaan eerder deze villa al eens te huur aangeboden voor 4000 euro per maand. Het zal best wel snel worden verkocht. Wie wil niet zo dicht bij strand en zee wonen?

Bekijk de foto’s hier: https://www.bekendeburen.nl/prins-%20pieter-%20christiaan-%20van%20-Vollenhoven-zijn-villa-te-koop

Beeld: Bekendeburen

E-mail :
SelectSelect

Grootste drugsvangst ooit in Nederlandse geschiedenis

De Douane heeft recent een zending van ruim 1.500 kilo heroïne onderschept in de haven van Rotterdam, de grootste heroïnevangst in Nederland...

Testament prins Bernhard onthult familiegeheimen Oranjes

Het testament van Prins Bernhard, die op 1 december 2004 in Universitair Medisch Centrum in Utrecht overleed, ligt op straat. Uit de...

Volgens Mabel zit de lente in de lucht – ze deelde deze prachtige foto

Veel mensen trokken er afgelopen weekend natuurlijk al op uit om van het lekkere weer te genieten. Mabel deelt met regelmaat een...

Voor dit bedrag werd een schilderij van Prins Bernhard verkocht

Een schilderij van prins Bernhard is maandag voor 23.575 euro geveild via kunstveiling.nl. Dat heeft het onlineveilingplatform bekendgemaakt. Het gaat om het...

Zo ziet de ex-vriendin van koning Willem-Alexander er nu uit

Voordat onze koning met de fantastische Máxima Zorreguieta trouwde heeft hij ook nog een aantal relaties gehad. Nu kunnen wij ons natuurlijk...
Wacht!

Mogen wij je vragen je in te schrijven voor onze nieuwsbrief? Wij sturen geen spam en je kunt je altijd uitschrijven.