Gravin Eloise woedend op roddelblad Weekend en Marc van der Linden, neemt het op voor haar broertje

Gravin Eloise woedend op roddelblad Weekend en Marc van der Linden, neemt het op voor haar broertje

Wederom heeft Gravin Eloise moeilijkheden met roddelblad Weekend. Eerst werd ze zelf rokend op de cover afgebeeld, nu is haar broertje Claus op de voorpagina te zien. Volgens het blad zou zij vanwege gedragsproblemen naar een kostschool gestuurd zijn.

Op woensdag 23 september werd naar buiten gebracht dat Claus, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien in Schotland zou gaan studeren. Die overstap was vrij abrupt, want het nieuwe schooljaar begon in Schotland eigenlijk al op 1 september. Eveneens moesten Claus en zijn moeder, die hem bracht, vanwege de maatregelen twee weken in quarantaine. Dit bracht de geruchtenmachine op gang.

Roddelblad Weekend speculeerde er op los. Zo zou hij naar de kostschool die bekend staat om zijn Spartaanse regime zijn gebracht vanwege gedragsproblemen. Dit wekte de nodige frustratie op bij Eloise. Ze richtte haar boodschap direct aan royalty kenner Marc van der Linden. “Beste Marc van der Linden, wat een raar idee om te suggereren dat Claus weggestuurd wordt, terwijl het de leukste en sociaalste jongen is. En hij is ook nog eens een geweldige broer”, zo schrijft de 18-jarige Eloise op Instagram. “Hoe kan je zo over een jonge jongen praten… en niet verwachten dat het hem iets doet. Doe normaal en hou je negatieve mening die op niks is gebaseerd voor je.”

Beeld: Eloisevanoranje | Instagram

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer