Eloise van Oranje over liefdesleven: 'Er ligt veel druk op'

Eloise van Oranje over liefdesleven: 'Er ligt veel druk op'

Ondanks haar adellijke titel houdt Eloise van Oranje (18) zich niet langer meer bezig met wat anderen van haar vinden. Dat vertelt ze in 'FOMOFIEL de Podcast' van Club Next. Haar advies aan haar jongere zelve? "Luister niet naar meningen van mensen waar je geen advies aan zou vragen."

Eloise is de enige van de Koninklijke Familie met een openbaar Instagram-account en heeft zich de afgelopen tijd ontwikkeld tot een ware gravinfluencer. De 18-jarige is authentiek, zelfverzekerd en daarmee een inspiratie voor leeftijdsgenoten. Zoveel zelfvertrouwen had ze niet altijd. "Vroeger wilde ik door iedereen gemogen worden. Nu heb ik de mening van anderen totaal losgelaten. Mijn hele leven zit ik al in het publieke oog, maar dit jaar, sinds mijn eigen Instagram, doen negatieve berichten me helemaal niks meer", laat de gravin weten.

Hoewel Eloise altijd al in de schijnwerpers heeft gestaan vanwege haar titel, vertelt ze in de podcast dat het door social media tegenwoordig wel heel makkelijk is voor mensen om haar te bekritiseren. Al doet dat de Oranje-telg niets: "Jij geeft mij aandacht, ook al is het negatief. Jij neemt de tijd uit jouw dag om mij aandacht te geven. Ik heb het totaal losgelaten."

Lees verder bij de bron: https://www.rtlboulevard.nl/royalty/artikel/5213344/eloise-van-oranje-over-liefdesleven-er-ligt-veel-druk-op

LEES OOK: Prinses Mabel gooit miljoenenvilla tegen de vlakte

Beeld: Schermafbeelding Club Next / Youtube

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer