Ook deze Nederlandse royal had het Coronavirus

Ook deze Nederlandse royal had het Coronavirus

Het is ook niet zo heel gek dat deze jonge studente het (ongemerkt) opliep. Ze vertelt erover in een podcast van Club Next. En laten we eerlijk zijn: ze is niet de enige die het virus onder de leden had.

Het gaat om Eloise. Ze was te gast in de podcast FOMOFIEL, van Club Next. Ze vertelt openhartig over van alles en nog wat. Van de verhuizing van haar gezin van Brussel naar Nederland, tot het studentenleven en dus ook… over corona. Ze werd op een gegeven moment geconfronteerd met een test die een positieve diagnose uitwees.

De gravin had echter helemaal geen klachten. “Ik wist niet eens dat ik het had”, zegt ze. En Eloise heeft verder ook geen klachten gehad. “Niet eens hoofdpijn of buikpijn”, vertelt ze daarover. Het blijft natuurlijk gissen waar ze het virus mogelijk heeft opgelopen, maar Eloise woont sinds ze studeert aan de Hotelschool op kamers. Het gaat om een terrein waar veel studenten gehuisvest worden, ongeveer 260. Een soort campus dus.

Lees verder bij de bron: https://www.royalty-online.nl/monarchie/nederland/ook-deze-nederlandse-royal-had-corona/

LEES OOK: Prinses Mabel gooit miljoenenvilla tegen de vlakte

Beeld: Heribert Bechen | CC BY-SA 2.0 | Flickr

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties