Ze smeerde twee maanden lang DIT goedje op haar hoofd en de resultaten... Niet te geloven!

Ze smeerde twee maanden lang DIT goedje op haar hoofd en de resultaten... Niet te geloven!

Hoe ouder je wordt, hoe meer moeite je moet doen om je lichaam een fatsoenlijk te onderhouden. Zowel de buitenkant als de binnenkant raken op een gegeven moment in verval en een frisse look is niet meer vanzelfsprekend.

Rimpels, een slappere hals, kipfilets onderaan je armen, een tragere stofwisseling en onverklaarbare pijntjes… Het is slechts een greep uit de symptomen van het ouder worden. Eén van de meest gehate ouderdomstekenen is het dunner worden en zelfs verliezen van je haar. Veel mensen krijgen er na hun 30e langzamerhand last van, het wordt een steeds dunner en slapper bosje en je borstel zit een stuk voller met haren dan vroeger. Haarzakjes sterven sneller af, hierdoor groeien er minder nieuwe haren én wordt het steeds minder lang. Er zijn ontzettend veel shampoo’s, crèmes en andere chemische middeltjes die je een jeugdige, volle bos haar beloven. Allereerst kosten deze vaak een fortuin en ten tweede werken ze vaak ook niet eens. Gelukkig is er een volledig natuurlijke en goedkope manier om je haargroei beter dan ooit te stimuleren! Kijk snel op de volgende pagina….

Ze smeerde twee maanden lang DIT goedje op haar hoofd en de resultaten... Niet te geloven!

Niets vervelender en meer confronterend dan die steeds dunner wordende bos haar… Je hebt al een paar peperdure shampoo’s en crèmes geprobeerd maar niets lijkt te helpen en het kost je een fortuin.

Deze problemen zijn nu allemaal voorbij, want als je elke week dit prutje op je hoofd smeert zal je versteld staan van de resultaten. Het bevat maar 3 natuurlijke ingrediënten en je kan het gewoon thuis doen. Het duurt even voordat je resultaat merkt, zo’n twee á drie maanden. Wat heb je nodig?

– 2 eetlepels zonnebloemolie
– 1 Theelepel honing
– 1 eierdooier
– Een badmuts die goed blijft zitten

Meng alle ingrediënten goed door elkaar en breng het vervolgens aan op je haar en hoofdhuid. Doe de badmuts op en laat het alles heerlijk intrekken. Daarna je haar grondig wassen met een natuurlijke shampoo, bijvoorbeeld een sulfaatvrije variant. Dit is beter en een stuk minder agressief voor je haar. Doe dit elke week op een vaste dag en je haar groeit sneller en zal een stuk dikker worden!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties