Slechts een op de duizend mensen lukt het om deze puzzel op te lossen... Weet jij het antwoord?

Slechts een op de duizend mensen lukt het om deze puzzel op te lossen... Weet jij het antwoord?

Soms heb je van die breinbrekers die de hele wereld even bezig houden, deze puzzel is daar één van! De puzzel heeft al honderdduizenden mensen de hersenen doen kraken.

Volgens het bijgaande Facebook bericht kan maar 1 op de duizend mensen deze puzzel oplossen, lukt het jou ook? De puzzel is duizenden keren gedeeld op Facebook en er onstonden talloze discussies over wat nu het juiste antwoord is. Het grootste gedeelte had het antwoord fout en sommige waren ervan overtuigd dat er meerdere antwoorden mogelijk zijn… Probeer het zelf maar eens! Je moet eerst kijken naar de sommen die al opgelost zijn en die antwoorden gebruik je weer om erachter te komen welk cijfer op de plaats van het vraagteken moet komen te staan. Er zijn meerdere manieren waarop je het antwoord kan vinden.. Kijk op de volgende pagina voor de oplossing!

Wil je het antwoord weten? Volgens sommigen is het antwoord 40 en anderen zeggen 96, maar beide getallen zijn juist. Bekijk hieronder de video waarin de oplossingen worden uitgelegd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties