Hij pelt een hardgekookt ei in minder dan 3 seconden! Deze truc is gewoon briljant!

Met deze truc wordt het pellen van een hardgekookt ei net zo eenvoudig als het pakken van een lolly van een kind!

Zoek maar eens naar iemand die niet van hardgekookte eieren houdt. Desalniettemin kan het schillen ervan tot woede leiden. Soms scheidt de schaal zonder problemen, maar meestal is het precies het tegenovergestelde. Het kleeft meestal als lijm aan het ei en het pellen kost veel tijd, om nog maar te zwijgen van de zenuwen!

Het internet barst uit zijn voegen met gemakkelijke manieren om eieren te pellen, maar geen enkele kan tippen aan de truc die we vandaag voor je hebben voorbereid. Je hebt waarschijnlijk de theorie gehoord over de versheid van eieren of het advies om ze direct na het koken af te spoelen met koud water. Het maakt niet uit welke truc je al hebt geprobeerd, als het om pellen gaat, verandert je leven in een nachtmerrie. Oké, dat is overdreven. Maar het is een hoop gedoe. Deze truc maak het allemaal een stuk makkelijker.

Ben je al nieuwsgierig? Bekijk de video hier.

Handig hè? Mocht je zelf nog handige trucs weten om eieren te koken of te pellen, laat het dan vooral weten hieronder in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties