Dode vrouw gevonden in woning, man aangehouden wegens mogelijke moord

Binnenland
dinsdag, 28 maart 2023 om 22:40
politie amsterdam
Gistermiddag is een 34-jarige vrouw in Blaricum overleden in een woning. De politie heeft een 33-jarige man uit Blaricum gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden en doet momenteel onderzoek naar de zaak.
Omstreeks 14.00 uur ontving de politie een melding van de ontdekking van een mogelijk overleden persoon in een woning aan de Roerdomp. Toen de politie arriveerde, bleek dat het slachtoffer, een 34-jarige vrouw, niet gereanimeerd kon worden. In de woning werd ook een 33-jarige man uit Blaricum aangetroffen, die is aangehouden en momenteel in beperkingen zit. Dit betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat, de politie of reclassering.
Het onderzoek naar de dood van de vrouw is uitgebreid. Een forensisch onderzoeksteam is bezig met het veiligstellen van sporen in de woning en probeert op basis hiervan te analyseren hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. Bovendien vraagt de politie aan buurtbewoners of zij iets hebben gezien of gehoord dat relevant kan zijn, of dat zij bruikbare camerabeelden hebben.